سخنگوی صنعت برق به استخراج کنندگان رمزارز هشدار داد | جریمه‌ای معادل ١٠٠ برابر نرخ انرژی روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال مصرف شده است سال گذشته در مشهد ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی را دریافت کردند افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) کارگران، خط مقدم جبهه اقتصادی هستند شاخص بورس برای چهامین روز متوالی منفی شد + نمای پایانی بازار (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) کارِ گرانِ کارگران، ارزان تمام شد+ فیلم دلار گران شد، حباب سکه را هم بیشتر کرد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) تولید اتوبوس ناوگان حمل‌ونقل عمومی در سال گذشته کمتر از ۱۰۰۰ دستگاه بوده است | کاهش رشد اسقاط با ممنوعیت واردات انجام ۲ پرواز فوق العاده برای روز ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مسیر تهران به مشهد اجاره واحد‌های میلیاردی در کوهسنگی مشهد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) باید‌ونباید‌های تشخیص کالای تقلبی در بازار لوازم یدکی خودرو مشارکت ۸۹درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه قیمت طلا، دلار و سکه در بازار امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت ویدئو | چه تعداد بیکار در کشور داریم؟ قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز | نوسانات همچنان گریبان‌گیر خودرو‌های داخلی (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در کارگاه‎ها ارزخواری مونتاژکاران خودرو کار دستشان داد | دستور وزیر صمت برای بررسی موضوع افت ۷۰ درصدی تولید زعفران | افغانستان صادر کننده زعفران ایران به جهان چرا نیمی از متقاضیان نهضت ملی مسکن منصرف شدند؟ ۳ هزار میلیارد تومان پول حقیقی از بورس در فروردین ماه ۱۴۰۳ خارج شد شرایط دریافت وام ۱۰ تا ۳۰۰ میلیونی +جزئیات سوءاستفاده از کارگران در قرارداد‌های کاری موقت حال کارگران خوب می‌شود، اگر «امنیت، معیشت و مسکن» کارگران را دریابید
سرخط خبرها

درس وجدان و احتکار

  • کد خبر: ۱۸۸۴۹۰
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۷
درس وجدان و احتکار
‌نمی‌دانم اسم مؤسسه محتکران شریف را شنیده اید یا نه، ولی باید خدمتتان عرض کنم مؤسسه محتکران شریف یک محیط آموزشی است که محتکران برای اینکه فرزندان دل بندشان را مثل خودشان محتکر بار بیاورند، آن‌ها را در این مدرسه ثبت نام می‌کنند.

‌نمی‌دانم اسم مؤسسه محتکران شریف را شنیده اید یا نه، ولی باید خدمتتان عرض کنم مؤسسه محتکران شریف یک محیط آموزشی است که محتکران برای اینکه فرزندان دل بندشان را مثل خودشان محتکر بار بیاورند، آن‌ها را در این مدرسه ثبت نام می‌کنند. امروز که از کنار یکی از شعب این مؤسسه رد می‌شدم، دیدم یک برگه امتحانی متعلق به یکی از کارآموزان مؤسسه روی زمین افتاده که گویا مربوط به درسی به نام «وجدان و احتکار» بوده است. با هم چند سؤال این برگه و جواب هایش را که نمی‌دانم پاسخ هایش به سؤالات درست است یا غلط، می‌خوانیم:

سؤال یک:از آنجا که یکی از موانع هر محتکری وجدان اوست، شنیدن صدای وجدان برای یک احــتـکارکنـنـده چه مشـکلاتی ایـجـاد می‌کند؟
پاسخ:صدای وجدان باعث می‌شود انسان نتواند از احتکار خـود لـذت ببــرد. همـچنین در برخی موارد ممکن است صدای وجدان به حدی بلند باشد که شخص احتکارکننده تحت تأثیر قرار بگیرد و بی خیال احتکار شود.

سؤال دو:روش دارویی برای رهایی از صدای وجدان چیست؟
پاسخ: باید به وجدانمان قرص دیازپام که یک قرص خواب آور است بدهیم تا وجدانمان تخت بخــوابـد و کـاری به کـار مـا نداشته باشد.

سؤال سه:بهترین راه برای غیرفعال کردن وجدان چیست؟
پاسخ: باید وارد تنظیمات وجدان خودمان شویم و تیک مرتبط با فعال بودن وجدان را برداریم. با این کار، وجدانمان غیرفعال خواهد شد.

سؤال چهار:اگر خواستیم وجدان ما همچنان فعال باشد، ولی صدای آن را نشنویم، بایدچه کار کنیم؟
پاسخ: باید وارد تنظیمات صدای وجدان شویم و آن را در حالت بی صدا قرار دهیم تا صدای وجدان ما را عذاب ندهد. همچنین باید وجدان را حتی از حالت ویبره هم خارج کرد تا مبادا ویبره وجدان، حتی یک کوچولو هم ما را تکان دهد.

سؤال پنج:یک داستان آموزنده از روش برخورد یک محتکر با وجدانش بگویید؟
پاسخ: یکی از محتکران باسابقه می‌گوید هر شل دوازده تایی رب را که داشتم احتکار می‌کردم، دوازده بار صدای وجدانم می‌آمد که می‌گفت احتکار نکن! این یعنی اینکه برای احتکار پانصد شل رب باید ۶ هزار بار صدای وجدانم را می‌شنیدم. به همین دلیل همان اول کار وجدانم را روی حالت بی صدا قرار دادم و با خیال راحت احتکارم را انجام دادم.

سؤال شش:آیا می‌دانید اگر برای مدتی به ندای وجدانتان اهمیت ندهید، چه اتفاقی می‌افتد؟
پاسخ: بله، می‌دانیم چه اتفاقی می‌افتد.

سؤال هفت:پس اگر می‌دانید، توضیح دهید که چه اتفاقی می‌افتد؟
پاسخ: اگر برای مدت زیادی به ندای وجدانمان اهمیت ندهیم، به تدریج سنسور‌های حساس به احتکار وجدانمان از کار می‌افتند و در این صورت اگرچه وجدان داریم، وجدانمان به احتکار حساسیت بی مورد ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->